Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

29 Ağustos 2007 Çarşamba

sitene sponsor bul sende kazan

02:20
0 yorum



Günümüzde internet çok önemli bir konuma gelmek üzere. Aslında yurtdışında internet reklamcılığının önemi çoktan anlaşıldı ancak türkiyede malesef yeteri kadar şirket bunu farketmiş durumda sayılmaz. bu nedenlede türkiyede bu reklam işinden gelirler yurt dışındakilerle kıyaslandığında hala yeterli düzeyde sayılmaz. Ancak telekomun özelleşmesiyle birlikte artan kampanyalar internet kullanıcılarının sayısını önümüzdeki günlerde bir hayli arttıracağa benziyor.Bunuda farkeden şirketlerin reklam gelirlerinin daha fazla oranda internet reklamcılığına aktarması kaçınılmaz. İnternet reklamcılı aslında reklam verenler için hedef kitleye noktasal olarak ulaşmanın en güzel yolu. TV lerde ve gazetelerde harcadıkları reklam ücretlerinin çok daha az bi masrafla tıklama başına ücret ödediklerinden çok avantajlı. Er yada geç bunu görecekler ve yaygınlaşmasını sağlıyacaklar. Bu kaçınılmaz . Şimdi türkiyede sitenizde yayınlayarak para kazanabileceğiniz en karlı bir kaç siteye göz atalım.

ilk olarak tabiki diğerleriyle hiç kıyaslanamıcak kadar karlı ve avantajlı olan google adsense ile başlıyalım. Nerdeyse küçük büyük hemen her sitede bir google reklamına raslamanızın nedeni işte bu. Gerçekten türkiyede hatırı sayılır paraların kazanılabileceği belki de en önemli site. Üstelik bu sektörde bir dev ve en güvenilir olanı. kurallarına uyduğunuz takdirde kesinlikle memnun kalırsınız. 100dolar olana kadar paranızın birikmesini seyrediyorsunuz . ve sonunda ister verdiğiniz adrese çek olarak geliyor istersenizde daha kısa zamanda gelmesi için eft olarak banka hesabınıza yatırıyorlar paranızı. BURADAN üye olun ve beklemeye başlayın yaklaşın 10 gün içinde size cevap gelecektir. verilen kodları sitenizin uygun yerlerine yerleştirin.Ayrıntılar için önceki yazılarımızı okuyun.

Argonik şu anda türk sponsorlar içinde en avantajlı ve güvenilir olanı olrak görünüyor. Piyasa yeni girmeleri bakımındanda ilk üyeler daha avantajlı olacaktır. Tıklama başına 0.03 ytl ödüyorlar. Ayrıca kazandırdığınız her üye içinde size para ödeniyor. Eğer ücretli üyelik olursa bundan da size %10 a varan ciddi komisyonlar ödeniyor. Alacağınız para 50 ytl olduğunda banka hesabınıza yatırılıyor paranız.Tüm bu avantajlarından dolayı bana göre türk sponsorlar içinde şu an en iyisi olarak görünmekte. Üyelik İÇİN TIKLA

Ultra sponsor sponsorlarla webmasterlar arasında aracılık yapmakta. Sisteme kayıtlı 2100 webmaster ve 17 sponsor var şu an için. Bu sistem sayesinde sponsorlardan ban yemek yada paranızı alamak gibi bir durum söz konusu olmuyor çünkü paranızı ultrasponsordan alıyorsunuz. Bir çok ödeme şekli mevcut güvenli güzel bir sistem.Alternatifinin çok olması iyi bir avantaj. pop up başınada para ödeyen nadir sponsorlardan biri. Yani siteniz her açıldığında sponsor linkine tıklamasalar da para kazanacaksınız. Sitenizin üye sayısına göre daha çok paralar kazanabilirsiniz.Kayıt için BURAYA TIKLA tıklamanız yeterli.

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 yorum: