Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

26 Ağustos 2007 Pazar

İnternetten bedava para kazanmanın en güvenilir yolu?

08:40
0 yorum


Düzenli olarak yüksek trafiğe sahip bir siteniz veya forumunuz varsa, kesinlikle Adsense'den yararlanın derim. Sayfalarınızda doğru yerlere yerleştireceğiniz Adsense reklamlarıyla (bunun için Google'ın hazırladığı Isı Haritası'ndan yararlanabilirsiniz), hani internette sık sık karşımıza çıkan ama çoğu kez kandırmacadan başka birşey olmayan "Uykunuzda Para Kazanacaksınız" reklamları gibi, gerçekten de bir şey yapmadan uykunuzda para kazanmanız mümkün.
Siteniz diyelim günde1000 hit alıyor ve her 100 ziyaretçiden yalnızca 1'i bile Adsense reklamlarınızı tıklasa, günde 10 tık yapar ve bu, sizin için gerçekten de hiç emek harcamadan elde edilmiş bir gelirdir. Halihazırda günde 1000'er hiti olan 2 tane siteniz varsa, yine en kötü ihtimalle günde 20 tıklama eder. Veya günde 10 bin hitiniz varsa ve yine sadece 100 kişiden 1'i yanlışlıkla bile tıklasa, günde en azından 100 tıklama yapar. Her bir tıklama karşılığında reklamda geçen anahtar kelimelerin getirisine göre belli bir miktar anında Adsense hesabınıza yatıyor.
Bu verdiğimiz örnekler en asgarisi. Zaman içinde, özellikle de dediğim gibi Google Adsense yardım bölümlerinden öğreneceğiniz bazı optimizasyon yöntemleriyle hiç emek harcamadan elde ettiğiniz bu geliri biraz emekle daha da arttırabilirsiniz. Yüksek trafiği olan bir siteye sahipseniz ve Adsense reklamları yayınlamaya henüz başlamadıysanız, bir an önce Adsense başvurunuzu yapmanızı kesinlikle öneririm. (Tabii, bu öneri cinsel içerikli siteler için geçerli değil) Tek yapmanız gereken aşağıdaki yazılı linke veya gri balona tıklayarak, karşınıza çıkacak forma site/forum veya blog adresinizi ve ileride paranızın elinize sorunsuz geçmesi için hesap bilgilerinizi doğru olarak girmeniz ve ondan sonra Adsense'den gelecek yanıtı beklemeniz. Türkçe siteler için yanıt almak biraz uzun sürebiliyor (2-3 hafta kadar) ancak olumlu, olumsuz mutlaka bir cevap veriyorlar.
Verdiğiniz adresteki websitesi/blogu özgün, kaliteli ve bilgilendirici türden içeriğe sahipse (cinsellik, şiddet, kumar içeren siteler kabul edilmiyor) büyük olasılıkla başvurunuz onaylanır.

If You Enjoyed This Post Please Take a Second To Share It.

You Might Also Like

Stay Connected With Free Updates

Subscribe via Email

0 yorum: